Tryck för att lyssna på markerad text!

Vi använder Cookies

Senast ändrad: Nov 30, 2016

På www.bastad.se använder vi så kallade cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare.

Om cookies

Cookies används för att kunna ge dig som besökare på www.bastad.se bättre service. En del cookies används för att samla statistik om antalet besökare på webbplatsen. Men också information om vilket operativsystem, webbläsare och version som besökarna använder, vilka sidor som är populära och mindre populära etc. Denna information gör det möjligt för oss att utveckla och optimera www.bastad.se. Cookies av detta slag brukar sparas på din dators hårddisk tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem.

Session cookies

I en del funktioner på www.bastad.se,  använder vi något som kallas “sessions-id”. För att hålla reda på det, sänder vår server en så kallad ”sessions-cookie” med ett unikt id-nummer till din dator varje gång du besöker Båstads Kommuns webbplats.

Session cookies används under den tid du är aktiv på webbplatsen. Utan den skulle du till exempel inte kunna backa i dialogen utan att behöva fylla i alla uppgifter på nytt varje gång.

En ”sessions-cookie” sparas bara temporärt i din dators arbetsminne och tas automatiskt bort när du stänger din webbläsare. Om du väljer att stänga av cookies kommer inte Båstads Kommun webbplats att fungera så som du som användare förväntar dig.

En vanlig missuppfattning om cookies är att det är en sorts virus och att webbplatser med hjälp av cookies kan ta reda på personlig information från en dator eller att cookies är till för att kunna sända skräppost. Ingenting av detta är sant, cookies är bara data.

De flesta webbläsare är inställda för att tillåta lagring av cookies. Om du inte vill tillåta detta kan den stängas av. Information om hur du gör detta finns i webbläsarens hjälpfunktion.

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder varaktiga cookies (textfiler som placeras i er dator) för att kunna analysera hur användare använder webbplatsen. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbplatsen (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbplatsen, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbplatsen för den som innehar webbplatsen och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbplatsen och användning av Internet.

Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Genom att använda denna webbplats, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Personuppgifter

Hur personuppgifter får hanteras regleras av PUL, Personuppgiftslagen. Vi hanterar inga personuppgifter på denna sida.

Tryck för att lyssna på markerad text!